CAMINO DEL NORTE

15. AUGUST - 18. SEPTEMBER 2013

VANDREDRAG 30

13. SEPTEMBER 2013

VILALBA

VILALBA

AFSTAND:       0,0 KM

AFSTAND TOTAL  736 KM


VEJR: +20C  sol


HØJDEMETER:  n/n m op / n/n m ned


Liggedag i Vilalba - derfor er der ingen ny destination før i morgen.

Det er skønt med luxus her uden pa højsletten - Terra  Cha.

Byen er der nu ikke så meget at skrive hjem om, bortset fra, at den faktisk har en flot gammel bymidte med vagttårnet, et utrolig flot bytræ og en fin nyere plads, hvor de kommunale bygninger ligger omkring.

Bylivet er centreret omrkign de nye plads. Handelslivet er noget mærkelig noget her ude paa landet. Der er 2 lange hovedgader. Og ind i mellem liger der store og små butikker og supermarkeder. Nogle butikker har bare en dør til facade og når man så går ind, saa er der 250 kvm butik inde bag ved. Nogle butikker er nye andre meget gamle. Jeg var inde faar at få batterier til min GPS i en isenkræmmer.  Butikken lignede en fra 20'erne inden i med hylder med alskens beslag, som vi henter i Bauhaus. Boghandel er også noget for sig selv med alskens andet sælges der fra tøj til tasker til sko m.v.. Så man er alsidige.

Der er mange huller i facaderækken med lukkede butikker. Mange banker har nedlagt deres afdelinger. Men telefonbutikker de er hvorsomhelst. Supermarkederne er ogsaa alsidige. Med både fiskeafdeling og kødafdeling.

En særlig slags butik ker som vi ikke ser hjemme er, en butik kun med frostvarer. Grønt, kød, fisk frossent og så isterning er køber man også fardigfrosne!!!!

Jeg kunne ikke få hotellets PC til at give mig adgang til at skrive  i min hjemmeside.

Så fandt jeg det lokale bibliotek, og der fungerede PC'en perfekt - men afmålt kun 1 time - så kunne jeg komme i morgen. Så på det lokale Kuturcenter - der var også PC'er men man måtte kun bruge den 1/2 time. Så kunne man komme om eftermiddagen yderligere 1/2 time.

Men så fandt jeg faktisk ud af, at hvis jeg brugte Firefox som styresytem, så kunne hotellets PC bruges. Så nu har jeg brugt den i 3 timer. og fået opdateret hjemmesiden til idag. Hurra.

Nu hvor hjemmesiden er opdateret til idag kan jeg igen slappe af.

Saa nu vil jeg som de lokale beboere tage mig en siesta på et par timer og slappe rigtig godt af i dejlige omgivelser. Og så er der varme paa værelset.

Jeg har også fået vasket alt mit tøj, så det er rent og pænt til resten af tueren.